Bokreta
Image default
Marketing

Waar hou je rekening mee als je een professionele website laat maken?

Wanneer u een nieuwe website laat maken, moet u met veel dingen rekening houden. Wat is het belangrijkste dat u van uw website verlangt? Hoelang duurt het om hem te maken, laat u uw website maken door een webdesign bureau of een online marketing bureau en hoeveel gaat hij kosten? Zal het eindresultaat eruitzien en functioneren zoals u verwachtte? Dit zijn allemaal geldige vragen, die ik in dit artikel heb beantwoord:

Welk CMS laat je jouw nieuwe website maken

Het eerste wat u moet beslissen als het gaat om het maken van een professionele website is in welk content management systeem (CMS) u uw nieuwe site wilt laten bouwen. Er zijn een paar opties beschikbaar, maar de meest populaire is veruit WordPress. Ongeveer 20 % van alle website is gemaakt in WordPress en daardoor kan je ook veel met dit systeem. Een nieuwe Wordrpess website laten maken voor jouw bedrijf is dus vaak een goede optie!

Andere CMS opties zijn Joomla en Drupal, maar deze hebben de neiging om meer gebruikt te worden voor e-commerce websites of sites die complexe functionaliteit vereisen, zoals forums of blogs met commentaar secties.

WordPress biedt vele voordelen ten opzichte van andere CMS’en:

  • Het is gemakkelijk voor iedereen die basis HTML code kent – of zelfs als ze niet weten hoe ze code moeten schrijven – om een aantrekkelijke website te maken met behulp van de eenvoudige interface en drag-and-drop editor tools van WordPress.
  • Het platform heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars die plugins, thema’s en ontwerpsjablonen leveren, zodat u uw site precies kunt aanpassen zoals u dat wilt, zonder dat u over technische vaardigheden hoeft te beschikken.

Begroting

Het eerste wat u moet weten is hoeveel u kunt uitgeven. Dat wil zeggen, wat is het budget voor uw website?

In de wereld van professioneel websitedesign, zijn er tal van opties in iedere prijscategorie. U kunt een goede website laten bouwen voor € 1500,- en een geweldige een voor € 5.000 of meer. U kunt zelfs een uitstekende site met functies zoals 3D-modellering of configurators laten bouwen, alleen lopen deze kosten vaak op in de 10 duizenden euro’s.

Het komt allemaal neer op twee dingen: kwaliteit en kwantiteit. Als u top-of-the-line ontwerpwerk wilt van ervaren professionals die uw site up-to-date houden met nieuwe functies naarmate de technologie evolueert (en dat doet het altijd), dan ja, zult u aan deze bedragen moeten denken.

Uitdagende functionaliteit

Uitdagende functionaliteit is de volgende stap in het proces, waarin u bepaalt wat uw behoeften zijn en hoe u die kunt oplossen.

De twee belangrijkste onderdelen van challenging functionality zijn:

  • Het definiëren van uw probleem en begrijpen waarom het belangrijk is dat u het oplost
  • Het oplossen van het probleem door het creëren van een oplossing of een set van oplossingen om aan die eisen te voldoen

Bij het oplossen van problemen met software zouden er drie belangrijke stappen moeten zijn bij het bedenken van een effectieve oplossing: het definiëren van het probleem, het testen van verschillende oplossingen totdat je er één vindt die werkt, en dan het implementeren van die oplossing in code. Omdat veel mensen niet weten hoe hun code zal werken tot ze het op papier hebben gezet, zal ik me hier meer concentreren op het definiëren van problemen dan op de eigenlijke codeerpraktijken.

Bij het laten maken van een nieuwe website is het belangrijk om na te denken over tijd, budget en wensen.

Als het gaat om het maken van een nieuwe website, wilt u rekening houden met de tijd, het budget en de eisen.

  • Tijd – Dit is belangrijk omdat u uw website zo snel mogelijk in de lucht wilt hebben.
  • Budget – Dit is ook erg belangrijk, want als je niet een bepaald budget in gedachten hebt dan zullen ze gewoon een website maken die meer kost dan wat je je kunt veroorloven.
  • Eisen – Dit is belangrijk omdat het helpt hen te weten wat voor soort diensten of producten u aanbiedt en wat voor soort informatie moet worden opgenomen op uw site, zoals prijsinformatie (indien van toepassing), contact informatie (adres, telefoonnummer etc.), locatie (s) waar deze diensten worden aangeboden etc..
https://allinone-media.nl