Bokreta
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt jou aan het auto theoriecertificaat

Wanneer je je rijbewijs wilt halen moet je twee examens afleggen: het praktijk examen en het theorie examen. Voor je praktijk examen wordt je voorbereid door een rij-instructeur tijdens de rijlessen. Op een gegeven moment kan je goed genoeg autorijden om het praktijk examen te kunnen afleggen. Maar voordat je mag deelnemen aan het praktijk examen moet je eerst het theorie examen met succes afgelegd hebben. Voor de meeste mensen is het halen van het auto theorie examen een ware worsteling. Alle theorie uit saaie dikke theorieboeken uit je hoofd leren is ook niet makkelijk. Daarom hebben wij bij Gelijk Geslaagd een super goede theorie cursus auto in elkaar gezet om jou perfect voor te bereiden op het theorie examen.

Iedereen vanaf een leeftijd van 17,5 jaar kan deelnemen aan onze cursus. De minimale leeftijd om theorie examen bij het CBR te mogen doen is namelijk 17,5 jaar. Ook als je concentratie kort is vanwege ADHD, je de Nederlandse taal niet honderd procent beheerst, je al begint te zweten bij de gedachte aan een examen of je schrijffouten maakt vanwege dyslexie kan je onze cursus gewoon prima volgen. Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten problematiek bij mensen en weten hier dan ook prima mee om te gaan. Onze manier van lesgeven is uniek, hierdoor kan dus echt iedereen prima met onze les meekomen.

Cursus met de duur van maar 1 dag

Onze theoriecursus bestaat uit 1 dag. Onze cursus is zeer succesvol omdat we meteen na de les naar het CBR gaan om het theorie examen te maken. Omdat je de theorie vlak daarvoor hebt aangeleerd weet je alles nog super goed. De kans om te slagen is dan ook 100%. Daarnaast kost onze cursus je dus helemaal niet veel tijd en heb je lekker snel je theorie certificaat in je zak. En kan je snel het praktijk examen gaan halen. 

Tijdens de snelcursus auto theorie wordt er les gegeven door een uitstekend opgeleide docent. Deze heeft zeer veel ervaring en geeft erg relaxed les. De docent laat je oefenen met oefenexamens en heeft ook nog slimme trucs en ezelsbruggetjes voor je klaarliggen. Deze helpen je om de theorie die wat lastiger is ook makkelijk te kunnen onthouden.

Laat je door ons helpen en sleep eenvoudig en snel je theoriecertificaat binnen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/