Bokreta
Image default
Auto's en Motoren

Kies nu voor een bedrijfsauto met voordelige operational lease

Zakelijk auto leasen 

Als ondernemer wil je natuurlijk een mooie bedrijfsauto tot je beschikking hebben. En dan het liefst met jouw bedrijfsnaam en logo er op zodat je ook nog eens goede reclame maakt voor je onderneming. Je kunt een auto zelf kopen, maar dit vraagt een grote investering. Je kunt beter kiezen voor operational lease. Dit is voor veel ondernemers een betere optie dan zelf kopen. Je hoeft niet te investeren en geen lening aan te gaan voor de aanschaf van je bedrijfswagen. Veel banken willen geen lening verstrekken, zeker als je pas net bent gestart met je bedrijf.

Voor ieder bedrijf is een bedrijfswagen beschikbaar

Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, is er altijd wel een bedrijfswagen beschikbaar die bij je past. Of je nu catering doet en dus iedere dag met je gerechten op pad bent, of je bent schilder of onderhoudsmonteur, je kunt je auto altijd zo laten inrichten dat je gemakkelijk alles kunt vervoeren. Kies bij voorbeeld voor Ford Transit Connect lease. Hiermee heb je een ruime en betrouwbare auto waarmee je ook nog eens goed voor de dag zult komen bij je klanten. Het wekt een goede indruk als je komt voorrijden in een mooie nieuwe bedrijfswagen die er goed uitziet. Dit komt zeer betrouwbaar over en zal je klanten vertrouwen geven.

Zoek gemakkelijk de beste deal online

Online kun je de beste deal vinden voor het leasen van jouw favoriete bedrijfswagen. Je kunt gemakkelijk aanbieders en prijzen vergelijken en zo direct de beste deal sluiten. Let hierbij wel goed op de voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Let op welke kosten zijn inbegrepen en voor welke kosten je zelf nog moet zorgdragen. Dit totale bedrag moet je in je boekhouding opnemen als vaste lasten voor de bedrijfsauto.

https://www.autoleasecentrale.nl/