Bokreta
Image default
Kinderen

Kidsschoenen bij Nijhof Schoenen

Dé kinderschoenenwinkel sinds 1929

Op basis van de jarenlange ervaring en de ruime collectie is Nijhof Schoenen inmiddels een begrip op het gebied van kinderschoenen! Door de jarenlange ervaring weet Nijhof waar goede kinderschoenen aan moeten voldoen. De collectie bestaat uit de betere merken en de afgelopen jaren is een brede collectie opgebouwd. Onze professionele verkopers zijn gek op kinderen en hebben verstand van zaken, we kijken goed naar de voetjes, luisteren naar de wensen en meten de voetjes vakkundig op. Bovendien bieden we een interne Podologisch centrum.

Podologisch onderzoek en schoenadvies voor kinderen

Tijdens een bezoek aan onze winkel neemt de podoloog de tijd voor een uitgebreid podologisch onderzoek. Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Anamnese: het dagelijkse loopgedrag, de klachten, de voorgeschiedenis en het verloop van de klachten worden beschreven.
  • Ganganalyse: het looppatroon wordt geanalyseerd.
  • Houdinganalyse: de houding wordt gemeten.
  • Functieonderzoek: onderzoek van de voet en schoeninspectie.

Tijdens een consult bij de podoloog krijgt je kind ook een schoenadvies. De juiste schoenen zijn van groot belang bij het verhelpen én voorkomen van eventuele voetklachten. Wanneer een podozool onderdeel uitmaakt van de behandeling, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden met betrekking tot de schoen.

  • De schoen moet voldoende ruimte bieden voor zowel de voet als de zool.
  • Het is aan te raden om schoenen te kiezen met een uitneembaar supplement ofwel uitneembare binnenzool.
  • Een verstelbare sluiting voorkomt afknelling op de wreef.

De meest populaire kinderschoenen merken van nu

Shoesme
Kinderschoenen van Shoesme zijn lief, kleurrijk, stoer of juist heel jongens en meisjesachtig. Niet alleen de geperfectioneerde pasvorm maakt de kinderschoen van Shoesme zo bijzonder, ook de modische details zijn in iedere collectie tot in de puntjes uitgewerkt.

TWINS & TRACKSTYLE
Wist je dat bijna 40% van de kinderen niet de juiste passende schoenen draagt? De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins & Trackstyle schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen, of ze nou een hele smalle of extra brede voet hebben.

DEVELAB
Develab schoenen zijn ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. Met Develab kan het avontuur écht beginnen. Develab koestert oude, traditionele schoenmakerstradities en kijkt vooruit naar de laatste trends in materiaal en design. Gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal met een flinke dosis passie en liefde!

Voor meer merken, kijk snel op onze webshop.

NU TIJDELIJK: €10,- korting bij besteding van €49,95 met kortingscode kids2018 – actie loopt t/m eind maart 2018

 https://www.nijhofschoenen.nl