Bokreta
Image default
Dienstverlening

Met speeddaten ontmoet je singles ouderwets face tot face

Ben jij nog zoekende naar liefde en wil jij graag lekker ouderwets face tot face daten? Dus niet via het internet op je telefoon of via het beeldscherm van je computer. Search4Love helpt jou met succesvol daten in real life! Woon jij in het noorden van het land, in Groningen of omgeving? Dan kan je meedoen met speeddaten in Groningen. En met speeddaten met Search4Love heb je tot wel 90% kans op een positieve match!

15 tot 20 korte dates op een avond

Wanneer je bij ons komt speeddaten zal je met 15 tot 20 andere singles op date gaan, allemaal op dezelfde avond. Omdat je met zoveel singles op date gaat binnen een tijdsbestek van twee en een half à drie uur duurt iedere date niet al te lang. Je krijgt rond de vier minuten de tijd per date.

Vraag jij je af of het dan wel zin heeft om op deze manier te daten, als de dates zo kort zijn? Ja hoor, het heeft zeker zin! Het is bewezen dat de eerste indruk tussen mensen de belangrijkste is. Ook voel je binnen vier minuten aan of een date een match voor jou kan zijn. Als je geen positief gevoel hebt bij een date hoef je maar vier minuten met diegene te kletsen. En wanneer je wel een positief gevoel hebt bij een date kan je op een later tijdstip diegene nog eens ontmoeten en daarmee weer een beetje beter leren kennen. Je kan dan voor jezelf ontdekken of er wellicht een serieuze relatie tussen jullie inzit.

Vanzelfsprekend zijn jullie een match wanneer jullie allebei positief over elkaar waren, oftewel wanneer jullie allebei het antwoord ‘ja’ over elkaar op de speeddate kaart hebben ingevuld.

Professioneel georganiseerde speeddate avonden

Bij iedere speeddate avond van Search4Love is een professionele hostess of host aanwezig. Heb jij hulp nodig tijdens een date, kan je even geen originele vragen meer bedenken of heb je een andere vraag? Je kan altijd direct terecht bij de hostess of host, deze helpt je meteen weer goed op weg.

Schrijf je snel in voor één van onze speeddate events en hopelijk loop jij, net zoals vele anderen inmiddels deden, jouw match tegen het lijf!

 

https://www.search4love.nl/