Bokreta
Image default
Dienstverlening

Naamplaatjes, naamborden en uithangborden vindt u op naambordkopen.nl

Wilt u eenvoudig een naambordje online bestellen? Kijk dan eens op Naambordkopen.nl. Op deze website vindt u diverse naambordjes, naamplaatjes, huisnummers en uithangborden van diverse materialen. Deze kunnen geleverd worden binnen 2 tot 5 werkdagen.

Naamplaatjes

Bent u op zoek naar een naamplaatje voor aan de voordeur of bij de brievenbus? Dan is een rvs naamplaatje zeer geschikt. RVS staat voor roestvast staal. RVS is een legering van ijzer, nikkel, chroom en koolstof. Het voordeel van dit materiaal is dat het zeer lang meegaat omdat het in principe niet roest. De tekst wordt op het naamplaatje in het zwart gelaserd. U heeft daarbij de keuze uit verschillende lettertypes. In de meeste gevallen wordt de tekst gecentreerd op het naamplaatje geplaatst. Heeft u de voorkeur voor een afwijkende indeling? Dan kunt u via het vakje ‘Opmerkingen’ de gewenste uitlijning doorgeven of een Word bestand toezenden. U ontvangt het naamplaatje standaard met bevestigingsmateriaal. Op het bestelformulier kunt u aangeven of u schroefjes of dubbelzijdige tape wilt.

Naambordjes

Zoekt u een bordje waar u een of meerdere namen en een huisnummer op zou willen plaatsen, dan is een naambordje het meest geschikt. Op Naambordkopen.nl vindt u messing naambordjes, emaille naamborden, glazen naamborden, glaslook naamborden, houten naamborden, kunststof naamborden, leisteen naamborden, perspex naamborden, plexiglas naamborden, rvs naamborden en verlichte naamborden.

Uithangborden

Naast naamplaatjes en naamborden kunt u ook nog kiezen voor een uithangbord. Heeft u een eigen bedrijf dan is een uithangbord zeer geschikt omdat u hierop uw bedrijfsnaam of logo op een uithangbordje kunt plaatsen. In dit geval kunt u het beste een mail sturen naar info@naambordkopen.nl met daarin uw persoonlijke wensen en uw digitale logo. Deze uithangbordjes zijn ook zeer geschikt voor bij een woonhuis of winkel. In de collectie van uithangbordjes vindt u ook volgbordjes. Deze volgbordjes zijn bijvoorbeeld handig als u een gezin heeft.

https://naambordkopen.nl/