Bokreta
Image default
Aanbiedingen

Mobile coffee bar huren

Wil je een mobile coffee bar huren voor jouw evenement? Goed idee! Maar waar begin je? Wij helpen je graag op weg!

Mobile coffee bar huren op locatie

Een mobile coffee bar wordt ook wel een mobiele koffiebar of een mobiele espressobar genoemd. Door het huren van een mobile coffee bar, haal je een barista in huis. Deze persoon maakt voor koffie drinken een echte belevenis. En dat is wel nodig, want koffie wordt door de meeste mensen dagelijks gedronken. Wat krijg je allemaal wanneer je een mobile coffeebar huurt?

  1. Het oog wil ook wat, dus er komt een gaaf mobiel meubel. Hierdoor wordt direct duidelijk dat er bijzondere koffies geschonken worden.
  2. Een enthousiaste en professionele barista. Deze persoon neemt je mee in het verhaal van de koffie
  3. Koffie die gezet wordt van de allerbeste koffiebonen die te koop zijn. Dit soort koffiebonen zijn niet in de supermarkt te koop
  4. Bij de koffie hoort iets lekkers. Je kunt kiezen uit verse brownies of heerlijke Tony CHocolonely chocolaatjes.

Koffie op locatie 

Koffie op locatie kan op iedere gewenste plek. Dus ook al houd je een borrel in een weiland, dan nog kan de barista uit de voeten. De meeste verhuurders van mobiel coffee bars beschikken namelijk over aggregaten. Hierdoor is er geen stroom meer nodig. En omdat de espressomachines aangesloten zijn op een waterpomp met waterton, is een waterleiding ook niet noodzakelijk. 

Waar kun je een mobile coffeebar huren?

Wil je  een mobile coffee bar huren, check dan even barcompany.nl. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan toffe koffiebars en leuke barista’s. En de prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Daarom is het ook belangrijk om een indicatie te krijgen van de kosten. Qua indicatie kun je een starttarief aanhouden van €500,-. Bij dit bedrag is ALLES inbegrepen voor een duur van vier uur. Wil je de exacte prijs weten? Vraag dan een gratis advies of een vrijblijvende offerte aan bij Bar Company!

https://www.barcompany.nl/