Bokreta
Image default
Vakantie

Mooie schilderachtige wegen om te zien en te rijden in Zwitserland

De schoonheid van de wereld ligt in Zwitserland. Het wordt het dromenland genoemd vanwege de exotische en adembenemende uitzichten die het heeft. Als je van plan bent om een wereldtournee te maken, vergeet dan niet om Zwitserland te bezoeken. Studentenreizen, huwelijksreis, wereldtournee: overal staat Zwitserland altijd aan de top. Het is een plek waar je nooit meer weg wil gaan. Een rondreis naar Zwitserland gaat niet alleen over de stranden en monumenten, maar ook de wegen en snelwegroutes die onderweg zijn, zijn in het oog springend. Hieronder vindt u enkele zeer gemarkeerde wegen die je kunt zien tijdens jouw reis naar Zwitserland, oftewel land van dromen!

Beste methoden om tussen de steden te reizen

Voordat je op sightseeing gaat, is het verstandig om een goede manier van transport te regelen. Er zijn verschillende manieren om je te verplaatsen, bijvoorbeeld met de bus, taxi of huurauto. Met een auto kun je reizen zoals jij dat wil. Bussen met geplande routes staan geen langdurige tussenstops toe. Hetzelfde geldt voor taxi’s. Als je dus wil reizen en zelf wil bepalen waar je gaat stoppen, ga dan voor een aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven die zeer gemakkelijk beschikbaar zijn en veel geld besparen. Het is gemakkelijk en goedkoop om een auto te huren in Zwitserland. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in steden en op de luchthaven, lees hier meer: Autoprio. Vergelijk bedrijven in Zwitserland zoals Dollar, Edel And Stark Luxury Fleet, Avis, Sixt, Nomadcar, Alamo, Enterprise, Hertz, Maggiore, King Rent, Budget, Thrifty, Europcar, National, Firefly, City Auto Rent, Flizzr, Advantage en Unirent. Je vindt de meeste bedrijven op luchthavens zoals Zürich Airport, Autoverhuur Genève-Cointrin Airport, Bern Belp Airport, Lausanne-Blécherette Airport, St. Gallen-Altenrhein Airport en Lugano-Agno Airport.

Langs de weg schoonheid van Zwitserland

De grote St. Bernardpas

De Great St. Bernard Pass biedt je onderweg een prachtig uitzicht. De hele rit draait helemaal om de bergen, het groen en water. Vroeger was deze pas een traditionele route voor handel en zaken. In de huidige tijd wordt het echter gebruikt voor toeristische plekken. Het is een heel mooie plek om die foto’s te maken die je als levendige herinnering kunt bewaren.

De Furka Pass

Verlang je naar een avontuurlijke rit? Neem dan Furka Pass, een route vol rotondes, kronkelige wegen en gekke oppervlakken. Als je voor een huurauto kiest moet je de aanbieder informeren over deze route. Je krijgt dan een auto die het meest geschikt is voor deze weg. Het kost je nauwelijks 30-35 dollar voor de hele dag. Als je de Furka Pass passeert zul je verrukt zijn om al die met gletsjers bedekte bergen en bosrijke gebieden te zien. Het groene landschap dat je gaat zien, vergeet je niet meer.

De St. Gotthard Pass

Ten slotte betovert deze pass je keer op keer. Het is een lang viaduct dat loopt tussen Andermatt en Biasca. Als je graag de hoogte ingaat, dan is deze route echt wat voor jou.

Er zijn ook veel andere plekken langs de weg die je moet bezoeken, maar de beste en meest bezochte zijn degene die hierboven zijn gemarkeerd. Zoek en boek een goedkope huurauto in steden als Zürich, Genève, Bazel, Bern, Lausanne, Winterthur, St. Gallen, Lugano en Luzern. Een rit langs de weg is het beste als je over je eigen vervoer beschikt. Een goede huurauto is de moeite waard, zo maak je een reis die je nooit meer gaat vergeten.

https://www.autoprio.nl