Bokreta
Image default
Vakantie

Zaalverhuur Amsterdam, Van der Valk

Het is erg belangrijk om op een goede plek bijeen te komen met mensen, bijvoorbeeld een privéruimte om iets belangrijks te bespreken. Denk aan een bruiloft, een workshop, een meeting of een vergadering en daar hoort natuurlijk een goede ligging bij. Zo is het ideaal om op een centrale plek, wat voor iedereen toegankelijk is, samen te komen in een zaal die aan alles voldoet.

Moderne faciliteiten

Amsterdam, de hoofdstad van ons land. Een wereldstad waar alle bedrijven zich graag willen vestigen. Amsterdam Zuid staat bekend om zijn vele kantoorpanden en staan de grootste bedrijven. Het is een ideale plek waar de vergaderingen plaats vinden, maar het kan erg lastig zijn om een goede vergaderruimte in Amsterdam Zuid te vinden die voldoet aan al uw eisen. Zo kunt u op zoek gaan naar een zaal met de nieuwste apparatuur, geluidswerende wanden en daglicht. Dat samen met de heerlijke culinaire hapjes en drankjes geeft een positief effect op uw concentratie.

Vele soorten zalen, arrangement mogelijk

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel beschikt niet alleen over hotelkamers en restaurants, maar ook over een ruim aanbod van zalen. Daar kunt u terecht voor verschillende bijeenkomsten. Combineer bijvoorbeeld een zaalverhuur met een heerlijke lunch, een à la carte diner, een borrel of zelfs een overnachting in het hotel. Wilt u genieten van het prachtige uitzicht over heel Amsterdam? Of toch een zaal met een fijne setting waar u een groter evenement kunt organiseren? Alles kan bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Daarnaast is er een professioneel en ervaren salesteam aanwezig die u helpt om alles succesvol te laten verlopen. Wilt u meer informatie over de zaalverhuur in Amsterdam Zuidoost? Neem dan contact op met het ervaren salesteam die al uw vragen beantwoord over de zaalverhuur op het nummer ( 020 80 01 100 ) of neem een kijkje op de website.

https://www.vandervalkamsterdam.com