Bokreta
Image default
Dienstverlening

Serbo serres

Een serre laten bouwen is een investering en dit weten ze bij Serbo. De wensen van de klant staan altijd voorop en ze weten ook dat we soms wat inspiratie nodig hebben. Deze inspiratie leveren ze in de vorm van een park.

Serbo heeft een park dat vol staat met serres waar potentiële klanten kunnen rondkijken om wat inspiratie op te doen. In het park vind je serres in werkelijke iedere vorm en maat. Het zijn serres dat Serbo wel eens gebouwd heeft voor zijn klanten of wil bouwen. Het is dan ook de perfecte plek om wat inspiratie op te doen en het is ook een leuk dagje uit. Na een leuk dagje uit in het park kun je met Serbo in gesprek gaan of het bouwen van een serre of je kunt gewoon naar huis gaan. Het is natuurlijk allemaal vrijblijvend.

Het mooi is dan ook dat de serres van Serbo heel betaalbaar zijn. Ze maken gebruik van de nieuwste techniek waardoor het bouwen van serres goedkoper is geworden en dus betaalbaar voor meer mensen. Na je bezoek aan het park kun je dan ook vrijblijvend een offerte aanvragen of een op maat gemaakte ontwerp van Serbo.

serbo.nl

zonneranda.nl

segeko.nl