Bokreta
Image default
Internet

Uw Microsoft Dynamics 365 Business Central

Navision heet voortaan Dynamics 365 Business Central

Bent u op zoek naar een specialist voor het implementeren van ‘Navision’ , maar komt u tijdens het zoeken opeens andere namen tegen? Dat kan! Want Microsoft Navision heeft een naamsverandering ondergaan in 2005 naar Dynamics NAV en later is dat weer aangepast in 2018 naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. De grote tech uit Silicon Valley maakt het er niet makkelijker op. Gelukkig blijven dezelfde sterke eigenschappen van dit ERP pakket behouden en worden deze met de jaren zelfs uitgebreid met een reeks nieuwe functies afgestemd aan de wensen vanuit de markt.

De reden waarom bedrijven Dynamics 365 Business Central is omdat ze een krachtig ERP software willen gebruiken die ze zelf de flexibiliteit geeft, maar tegelijkertijd perfect te integreren is met bestaande Microsoft Cloud diensten. Business Central is volledig ontworpen om processen te automatiseren en optimaliseren. Op de langere termijn scheelt dit u veel geld en blijft u dus ook ‘in control’.

Werken vanuit de cloud – doet u het al?

Het grootste voordeel van Business Central is dat u volledig in de cloud werkt. Dat is heel handig, omdat u sneller, veiliger en efficiënter kunt werken en makkelijk kunt instappen op nieuwe ontwikkelingen die vanuit Microsoft ontwikkeld worden. U hoeft ook niet meer omkijken naar uw ict, zoals dure servers, beveiliging en backup. Alles is geregeld! Tot slot profiteert u van overal werken waar u maar bent. Thuis, op kantoor of onderweg. Het is allemaal mogelijk via de browser of de handige app én het is ook nog eens corona proof!

ynamics 365 Business Central integratie met Microsoft 365

Office 365 is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken bij organisaties. Zowel groot als klein gebruiken de Microsoft Office 365 pakket en kunnen daardoor mail, documenten, contactgegevens en spreadsheets volledig in de cloud gebruiken, bewerken en eenvoudig delen met collega’s. Door corona is Microsoft Teams ook heel sterk gegroeid omdat er natuurlijk een grote behoefte kwam aan werken op afstand en videobellen in teams verband.

Business Central is naadloos te integreren in uw Microsoft 365 pakket. Dat scheelt u straks veel tijd met schakelen tussen verschillende software pakketten. Ook de integratie geeft u zoveel méér. Zo kunt u bijvoorbeeld orders die per mail binnenkomen direct verwerken via Business Central. Het systeem herkent automatisch de orders waarbij de ERP de benodigde documenten gelijk in Word, Excel of PDF omgezet worden.

Koppelingen met andere software

In een tijd van automatiseren is het extra belangrijk geworden dat u slimme koppelingen en integraties kunt implementeren tussen systemen. En Microsoft Dynamics 365 Business Central leent zich daar uitstekend voor! Dankzij de uitstekende ondersteuning vanuit Microsoft kunnen nagenoeg alle koppelingen gemaakt worden met externe systemen. Gelukkig zijn er heel veel applicaties die al standaard een integratie bieden voor Microsoft Dynamics 365 Business Central en er dus niet iets nieuws ontwikkeld hoeft te worden. Zo zijn er al koppelingen met WooCommerce en Magento, waarbij de bestellingen via je webshop direct in Business Central terecht komen voor je boekhouding en magazijn.

Wie is Newminds Systems – ICT specialist in Hengelo

Newminds Systems een ict bedrijf uit Hengelo en één van de weinige Dynamics 365 Business Central specialist in Overijssel die zowel creatie als ondersteuning in één huis aanbieden. Dat betekent korte lijnen en altijd actuele kennis paraat bij onze medewerkers. Wij helpen graag uw technisch infrastructuur en installatie geheel naar wens op te leveren. Neem gauw contact op en maak vandaag nog een afspraak via +31 74 20 20 112 of info@newmindssystems.nl

https://www.newmindssystems.nl/