Bokreta
Image default
Internet

Webshops zijn de toekomst

Is jouw business helemaal booming in deze tijden van corona? Of ben je een start-up die juist wat minder winst heeft gemaakt de afgelopen paar maanden? Wat er ook is gebeurd met jouw bedrijf, de volgende stap naar succes is het ontwikkelen van een webshop. Met een webshop vergroot je jouw bereik, je klantenkring en vervolgens je winst. Met een webshop kunnen veel meer mensen jouw producten bestellen en zal je veel meer gaan verkopen. Wacht dus niet te lang en maak een webshop!

 

In deze tijden van corona gaan steeds meer mensen online shoppen in plaats van in de fysieke winkels. Dat komt omdat het veel voordelen heeft: het vermindert het risico op besmetting enorm, de verzendkosten zijn meestal gratis, je hoeft er de deur niet voor uit en je kan online makkelijker producten vergelijken. Al dat online geshop gaat voor het grootste deel via webshops, daar kan je gemakkelijk je favoriete producten, bestellingen en aanbiedingen op zien. Het is dus hoog tijd voor jouw bedrijf om een mooie webshop laten maken. Zo vergroot je je omzet, je klantenkring, je bereikbaarheid én je winst.

 

Als jij een webwinkel laten bouwen wil, dan bij je bij ons aan het juiste adres! Wij van Edit4U zijn een team van professionals die als sinds 2004 gespecialiseerd zijn leehnavasor in het ontwikkelen van websites en webshops. Wij werken voor startups, internet & reclamebureaus en voor MKB. We ontwikkelen webshops zodat jouw bedrijf meer producten verkoopt. Wij maken conversiegerichte webshops. Al die zoekmachineoptimalisatie is wel leuk natuurlijk, maar als mensen op jouw site terecht zijn gekomen, moeten ze natuurlijk wel overgehaald worden om jouw producten te kopen. Wij maken webshops conversiegericht door de uitstraling, duidelijke tekst, overzichtelijke plaatsing van producten en een helder menu. Verder werken wij nauw samen met de klant, zodat je helemaal tevreden bent met de webshop.

 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Edit4U.

https://www.edit4u.nl/