Bokreta
Image default
Dienstverlening

Voor een rvs naambord en naamplaat met een afbeelding moet je bij denaambordensite.nl zijn

We zijn onder de indruk van de collectie naamplaten van denaambordensite.nl. Neem nu het naambord rvs, daar zijn er eindeloos veel van. Voor de duidelijkheid: rvs staat voor roest vrij staal. Rvs naamplaten blijven jarenlang mooi en je maakt ze makkelijk schoon met een natte doek. Qua prijs vallen deze exemplaren in de middenklasse. We beschrijven een naambord dat wij erg leuk vinden: het bord van rvs en plexiglas. De 3 mm dikke achter-plaat is gemaakt van rvs. Daarover heen zit een 8 mm doorzichtige kunststof voorplaat. Je naam en huisnummer worden met gekleurd folie op de voorplaat geplaatst. Een toevoeging – denk aan het huisnummer of bijvoorbeeld een & teken – komen op de achter-plaat te staan. De kleur van de tekst? Dat is helemaal aan jou. Een paar opties zijn: donkerblauw, donkergroen, goud, rood en paars. De gepolijste facetrand maakt dit bordje helemaal af.

Een grote diversiteit aan materialen in huis

Rvs is natuurlijk niet de enige optie als je op het punt staat een naambord huis of bedrijf te kopen. Denaambordensite.nl verkoopt bijvoorbeeld ook naamborden gemaakt van hout, blauwsteen of emaille. Als je een bord zoekt voor je bedrijf of praktijk dan moet je de serie uithangborden echt bekijken.

Zwarte, granieten naamplaten hebben een keurige uitstraling. Dit soort borden zijn zowel geschikt voor privé als voor zakelijk gebruik. Op de platen kunnen afbeeldingen geplaatst worden. Stel, je hebt een honden-trimsalon, dan kies je voor een hond. Zijn auto’s jouw grote passie? Lever bij de bestelling van het bord een plaatje van jouw favoriete model auto. De tekst en de afbeelding worden in het graniet geëtst. De kleur van beide is witgrijs. Het bevestigen van een granieten bord doe je met Polymax: een polymeerbasis lijm-kit.

Met uitzondering van enkele grote borden, denk aan verlichte naamplaten en uithangborden, is verzending in Nederland gratis. Wil je je nieuwe naambord naar een ander Europees land laten opsturen? De bedragen liggen tussen € 1,95 en € 9,95.

https://www.denaambordensite.nl/