Bokreta
Image default
Bedrijven

Wat is er zo fijn aan een thuisbar?

Voor veel mensen, en vooral mannen, is het een ultieme droom om bij het thuiskomen aan je eigen bar te gaan zitten. Het voordeel van zo’n bar is het feit dat je niet je huis uit hoeft voor gezelligheid met vrienden, maar je hetzelfde plezier beleeft aan je eigen bar! Het maken van zo’n bar vergt echter wel wat handigheid. Wanneer je het installeren hiervan laat doen door een gespecialiseerd bedrijf zal het erg mooi worden, alleen kost dit je erg veel geld. Het is goedkoper en vele malen leuker om zelf de bar te bouwen: zo kun je zelf invulling geven aan hoe je de bar gaat opzetten. Wanneer je geen verstand hebt van doe-het-zelfprojecten, zul je er wijs aan doen om de hulp van kennissen of familie in te roepen die het project in goede banen kunnen leiden.

Wanneer je de bar gaat installeren is het belangrijk om het soort bar te kiezen. Kies je een complete bartafel met krukken, welke je later personaliseert met je eigen touch? Of ga je liever voor een compleet zelf gebouwde bar, eventueel aangevuld met een aantal goed zittende en mooie barkrukken? Wanneer je een complete set koopt, zul je minder moeite kwijt zijn. Dit kost je alleen wel de mogelijkheden om er echt je ‘eigen’ bar van te maken.

Voordat je de bar gaat plaatsen, is het goed om jezelf een aantal vragen te stellen over de functionaliteit van de bar. Hoeveel ruimte heb je om de bar in te plaatsen? Zit het op de goede hoogte? Welke functies krijgt de bar? Wanneer je halsoverkop aan de bar begint, zul je later dingen tegen komen waar aan je je gaat ergeren. Vaak zit de bar dan al zodanig vast dat het niet echt een optie is om nog kleine aanpassingen te doen zonder de gehele bar weer uit elkaar te houden.

https://www.nouvez.nl