Bokreta
Image default
Bedrijven

Woertman Natuursteen – specialist in natuursteen en kunststeen!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van natuursteen en kunststeen? Dan bent u bij Woertman Natuursteen aan het juiste adres! In ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen uitgegroeid van een eenmanszaak naar een professionele organisatie, die gespecialiseerd is in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen. Bij Woertman Natuursteen kunt u rekenen op maatwerk, waarbij kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijk advies altijd hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Woertman Natuursteen?

Breed scala aan toepassingen

Ruim 30 jaar geleden was Woertman Natuursteen enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten. Tegenwoordig is het bedrijf zover uitgegroeid, dat zij een ware specialist zijn op het gebied van diverse toepassingen van natuursteen en kunststeen, zoals marmer, graniet, composiet, kalksteen, keramiek, zandsteen, leisteen, granito en dekton voor zowel in- als outdoor. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een manier waarop natuursteen of kunststeen kan worden toegepast in uw interieur? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van natuursteen of kunststeen voor outdoor gebruik? Er zijn vele opties mogelijk bij Woertman Natuursteen!

Interesse?

Bent u benieuwd op welke manier natuursteen en kunststeen toegepast kunnen worden in uw interieur? Zoekt u een bedrijf dat natuursteen in de bouw kan toepassen? Of bent u op zoek naar een stijlvol grafmonument van natuursteen? Bekijk dan de mogelijkheden bij Woertman Natuursteen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 546 621 839 of door te mailen naar info@woertman.net.

http://www.woertman.net/