Bokreta
Image default
Bedrijven

3 Tips om te ontspullen

Ontspullen, het is zeker iets wat ons goed doet. Af en toe eens een wandeling maken door je woning en van alles weg doen. Dit zorgt voor rust, tenzij je natuurlijk spulletjes weg doet die je later zal gaan missen, dan geeft dit geen rust. Maak je geen zorgen want dat gaat niet gebeuren! In deze blog geven we je namelijk 3 tips om te ontspullen, zodat je geen spijt zult krijgen van je beslissingen. Je kunt al je bruikbare spullen doneren of zelfs verkopen via marktplaats, alles wat weg kan kun je gemakkelijk naar grofvuil Zoetermeer brengen.

Gooi alles weg waar je meer van hebt

Heb je iets dubbel? Heb je twee waterkokers nodig? Doneer er eentje! Je kunt er vast wel iemand blij mee maken. Dit geldt voor alles in je huis. Van sommige dingen is het zeker handig om meerdere te hebben, maar overdrijf dit niet! Je hebt namelijk niet 6 dekbedovertrekken nodig en ook niet 40 borden!

Heb je het al meer dan een jaar niet gebruikt? Dan mag het weg

Als je het al meer dan een jaar niet gebruikt hebt dan mag het naar grofvuil Zoetermeer. Houdt deze regel aan. Je hoeft natuurlijk niet te streng te zijn en je mag zeker een aantal items met sentimentele waarde bewaren maar buiten dat mag je wel kritisch kijken. Houdt er ook rekening mee dat items geleend kunnen worden als je het maar eens in de zoveel tijd nodig hebt. Wie weet kun je er iemand mee blij maken die het vaker kan gebruiken, dan mag je dit vast wel lenen als je het eens nodig hebt.

Bewaar niet wat je niet meer zal kopen

Zou je die kandelaar nog eens kopen? Nee? Dan kan die naar grofvuil Zoetermeer! Of je doneert het, verkoopt het of geeft het iemand cadeau! Dit is ook een goede manier om afstand te kunnen doen van veel items.

Je zult zien dat als je met deze drie regels in je achterhoofd door je woning wandelt, je al een hoop items kunt weg doen.

Bij het weggooien van veel spullen kun je dus het beste een container huren. Het maakt niet uit of je hiervoor in Vlaardingen woont, of in andere steden. Een container kun je vrijwel overal huren. 

 

https://afvalcontainersrijnmond.nl/grofvuil-zoetermeer/