Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

5 voordelen van CoolSculpting (Cryolipolyse)

Door alleen te vertrouwen op oefeningen en voedsel, kan het soms erg moeilijk of zelfs onpraktisch zijn om een ​​gladde, strakke lichaamscontour te bereiken. In deze situatie kan CoolSculpting een geweldige optie zijn om je te helpen het lichaam van je dromen te krijgen, ondanks dat vet bevriezen kosten met zich meebrengt. Hier zijn zes voordelen van CoolSculpting:

Eenvoudig en snel

De grootte van het te behandelen lichaamsdeel bepaalt hoe lang een behandeling met CoolSculpting duurt. De meeste behandelingen duren echter maar een paar minuten, waardoor ze snel en eenvoudig in je hectische schema passen. Bovendien kun je na je sessie meteen je normale activiteiten hervatten.

Resultaten die er natuurlijk uitzien

Elke cosmetische ingreep probeert je er beter uit te laten zien. CoolSculpting produceert echter natuurlijk ogende lichaamsvormen die in de loop van de tijd geleidelijk zichtbaar worden, net zoals je jouw lichaam geleidelijk zou versterken door middel van lichaamsbeweging. Bovendien wordt er niet geopereerd.

Lost verschillende problemen op

Ondanks het feit dat andere delen van het lichaam kunnen worden verbeterd door de niet-chirurgische techniek, zijn lovehandles, de dijen en de buik de belangrijkste gebieden die de meeste mensen met CoolSculpting willen behandelen.

Het is niet-invasief en biedt langdurig resultaat

Het niet-invasieve aspect van de procedure, wat zich vertaalt in het feit dat er geen herstel nodig is, vormt een van de grootste voordelen van CoolSculpting. Het functioneert door de vetcellen in de beoogde gebieden te bevriezen, terwijl de omliggende gebieden onaangetast blijven door de cryolipolyse-procedure. De cellen worden vervolgens in de loop van de volgende weken geleidelijk door je lichaam geëlimineerd, waardoor je een slankere, beter gevormde lichaamsstructuur krijgt. Het gaat tevens om blijvende resultaten, zolang je maar gezond blijft leven; CoolSculpting-resultaten kunnen namelijk zeer lang aanhouden. De resultaten hebben echter tijd nodig om zich te manifesteren, dus het is van cruciaal belang om geduld te hebben en redelijke verwachtingen te stellen. Houd er ook rekening mee dat je mogelijk meer dan één sessie nodig hebt om het beste resultaat te bereiken.

Het geeft je vertrouwen een boost

Je voelt je beter als je er goed uitziet, en CoolSculpting kan daarbij helpen. Je bent misschien teleurgesteld omdat je niet de resultaten hebt ervaren waar je op hoopte, ondanks het volgen van strikte trainingsregimes en een gezond dieet. Je moet je ervan bewust zijn dat we heel weinig invloed hebben op waar ons lichaam ervoor kiest om vet op te slaan of te verliezen, wat de pogingen om ons lichaam te verbeteren soms moeilijk maakt.