Bokreta
Image default
Internet marketing

Belangrijkste gedachten van Em Jay DeMarco’s Millionaire Fastlane

digital marketing boek

Het boek werd in 2011 gepubliceerd en ontving in die tijd ongeveer duizend positieve recensies op Amazon en meer dan tweeduizend op de portal over boeken GoodReads. De auteur van het boek was de CEO en oprichter van bedrijven zoals Viperion Publishing Corp., Limos, The Fastlane Forum, die samen miljoenen dollars aan cashflows genereerden. Tegenwoordig heeft MJ zich teruggetrokken uit operaties en geniet hij gewoon van het leven: hij woont in een luxueus herenhuis in Arizona, geniet van reizen over de hele wereld, leidt een gezonde levensstijl en is een fan van Lamborghini. Wat hielp hem om zo’n welvaart te bereiken? Laten we dat van dichterbij bekijken.

Het belangrijkste is houding

Nog niet zo lang geleden woonde MJ DeMarco, de auteur van een toekomstige bestseller, in hetzelfde huis met zijn moeder, pendelde hij naar het werk met het openbaar vervoer en moest hij dagelijks negen uur werken. Op een bepaald moment in zijn leven realiseerde hij zich dat hij zo niet verder kon en besloot hij zijn eigen weg te gaan. En het eerste waar hij aan begon te werken, waren zijn houding en gedachten.

Veel mensen geloven dat ze niet rijk worden, maar worden geboren. Dat je alleen rijk kunt worden door erfenis of dat het gewoon veel geluk is, zoals het winnen van de loterij. Denk je ook dat een gewoon persoon niet voorbestemd is om rijk te worden? MJ schrijft dat dergelijke houdingen tot een zeer middelmatig bestaan ​​leiden. Door op deze manier te denken, verleggen we de verantwoordelijkheid voor ons leven naar externe omstandigheden: salaris, loterij, geluk.

Om echt rijk te worden, moet je anders denken. En het eerste waarmee u begint, is uw persoonlijke houding. Je hoeft alleen maar iets eenvoudigs te begrijpen: ons leven hangt alleen van ons af, en hoe we ons leven doorbrengen, hangt ook alleen van ons af. Maak vervolgens een plan waarvan u denkt dat het u naar rijkdom zal leiden.

Volg niet het standaardpad

Laten we eens kijken hoe de meeste mensen denken. Veel mensen denken dat om rijk te worden, het noodzakelijk is om een ​​goede opleiding te volgen, een prestigieuze baan te vinden, 30-40 jaar hard te werken, in fondsen te investeren en pas dan met pensioen (als je geluk hebt), geniet van het leven en vrijheid.

Maar deze opstelling heeft minstens 4 nadelen:

  • Tegenwoordig is het krijgen van een dure prestigieuze opleiding geen garantie voor werkgelegenheid in een goedbetaalde baan.
  • Lonen in een prestigieuze baan hebben nog steeds een plafond. Zelfs als u de meest waardevolle werknemer bent, zult u niet voortdurend uw baas kunnen vragen om uw salaris te verhogen.
  • Investeringen, deposito’s, aandelen – dit alles is niet erg betrouwbaar, vooral als we rekening houden met de huidige inflatie. U kunt nu aanzienlijke bedragen investeren, maar over 40 jaar is uw geld waardeloos.
  • Denk je nog steeds echt dat pensioen vrijheid is? Hoe ouder we worden, hoe moeilijker het is om gezond te blijven, het is noodzakelijk om ons in voeding te beperken zodat er geen complicaties zijn. Het is oubollig, het wordt zelfs moeilijk te verplaatsen. Op je 60ste wil je misschien niet de wereld rondreizen, je zult zo uitgeput zijn door je werk uit het verleden dat je enige verlangen zal zijn om op de bank te gaan liggen en tv te kijken.

Misschien heb je na je afstuderen aan de universiteit veel kennis, maar weet je niet hoe je die vakkundig moet gebruiken. U weet bijvoorbeeld wat beleggen is, maar u weet niet waar u het beste kunt beleggen. Veel kennis komt alleen met oefenen.

Aan de andere kant, als u besluit een internetproject op te zetten dat u in de toekomst een stabiel inkomen zal opleveren, dan heeft u totaal andere kennis nodig: vaardigheden op het gebied van codering, website-promotie, marketing, verkoop. Dit alles wordt u bij de faculteit Ingenieurswetenschappen niet verteld. En u kunt al deze kennis alleen in uw eentje opdoen.

Bedenk bij het opbouwen van uw toekomstige zakenimperium dat veel van de rijkste en meest succesvolle mensen ter wereld niet afgestudeerd zijn aan universiteiten: Steve Jobs, Bill Gates, Mark Zuckerberg en vele anderen.

The Millionaire Way is een goed gestructureerd proces

Elke dag zien we in de nieuwsinformatie dat een of andere startup naar de beurs is gegaan en tientallen of honderden miljoenen dollars heeft opgehaald. Of laten we het verhaal van Mark Zuckerberg niet vergeten. Een man van in de twintig richtte een bedrijf op dat hem miljarden dollars opleverde. Veel mensen die de ware geschiedenis van deze bedrijven niet kennen, zijn onderhevig aan de valse overtuiging dat rijkdom rechtstreeks uit de lucht kan vallen. Die. je zit op je werk, en dan, de volgende dag, word je meteen miljonair en eigenaar van een groot bedrijf. Maar dit gebeurt alleen in sprookjes of Hollywood-films. Zo’n houding belemmert alleen het leven van een vol leven en leidt ertoe dat mensen op een gegeven moment “instorten”, in het besef dat ze nooit rijk en succesvol zullen worden. Hoewel dezelfde Mark Zuckerberg een zeer moeilijke weg insloeg voordat hij zijn miljarden ontving: ontmoetingen met investeerders, presentatie van een productidee, zijn project zou op een gegeven moment zelfs kunnen worden gesloten vanwege juridische claims. Maar dankzij zijn passie voor zijn idee kon Mark alle tests doorstaan ​​en nu wordt zijn bedrijf – Facebook – beschouwd als een van de meest succesvolle ter wereld.

Em Jay DeMarco schrijft dat echte rijkdom het resultaat is van hard werken, de juiste doelen stellen, competente planning en, net zo belangrijk, de keuze van een niche die door niemand wordt ingenomen, dat wil zeggen het creëren van een product dat nog niet op de markt is. markt.

Miljonairs doen niet altijd waar ze van houden

Veel zakenboeken zeggen dat je, om een ​​succesvol bedrijf te starten, moet doen waar je van houdt.

De auteur van Millionaire Fastlane is het gedeeltelijk eens met dit standpunt, alleen de harde waarheid is dat het de meeste klanten niet kan schelen of je houdt van wat je doet. Het belangrijkste voor hen is om in hun eigen behoeften te voorzien. De meeste mensen zullen u niet bedanken voor uw product als het niet nuttig voor hen is en voordeliger dan de concurrentie.

Daarom moet je, naast het feit dat je al hebt bedacht hoe je een geweldig product kunt maken, ook nadenken over welke taak het voor je klant zal oplossen. Beantwoord de volgende vragen:

  • Heeft het unieke kenmerken?
  • Presteert het product beter dan de concurrent?
  • Zijn de kosten gunstiger? Zo nee, waarom is uw prijs hoger dan die van de concurrentie? Wat zijn de voordelen?

Besluit je bijvoorbeeld om je eigen smartphonebedrijf te openen, dan moet je product beter zijn dan de marktleiders Apple en Samsung. Als u een teksteditor maakt, moet deze superieur zijn aan Word.

Hoewel de bovenstaande voorbeelden te simpel zijn en veel geld en tijd kosten om dergelijke producten te implementeren, laten ze duidelijk zien dat een succesvol bedrijf elk probleem van de klant moet oplossen, aan zijn behoefte moet voldoen, uniek moet zijn of het product van concurrenten moet overtreffen.

Het belangrijkste idee van het boek

Het belangrijkste idee van het boek is dat je je kijk op de gebruikelijke dingen en dagelijkse routine moet veranderen. Als je rijk en succesvol wilt worden, hoef je niet het pad van de meerderheid te volgen. Bedenk een baanbrekend idee, maak een plan, maak een uniek product dat in de behoefte van een klant voorziet of zijn leven gemakkelijker maakt.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing strategy 2020

https://marketingbook.shop/