Bokreta
Image default
Aanbiedingen

Beste films Netflix

Beste films Netflix

Netflix heeft een aantal hele goede films die je kunt bekijken. Het biedt een grote selectie films om uit te kiezen, en je kunt iets vinden dat je leuk vindt om naar te kijken. Het beste van Netflix is ​​dat het een grote verscheidenheid aan genres heeft, dus je kunt zeker een film vinden die je leuk vindt. Als je een fan bent van actiefilms, dan zul je er genoeg op Netflix kunnen vinden.

 

Laten we eens kijken naar enkele van de beste actiefilms die je op Netflix kunt kijken:

The Matrix

De eerste film in The Matrix-trilogie is absoluut een van de beste actiefilms die je op Netflix kunt bekijken. In de hoofdrol Keanu Reeves als Neo, een computerprogrammeur die wordt betrokken in een strijd tegen de machines die de wereld hebben overgenomen. De speciale effecten in deze film zijn gewoon geweldig, en het is zeker de moeite waard om te kijken.

The Dark Knight

The Dark Knight is weer een geweldige actiefilm die je op Netflix kunt kijken. In de hoofdrol Christian Bale als Batman, en hij doet geweldig werk in deze film. De uitvoering van Heath Ledger als The Joker is gewoon uitstekend, en het is een van de beste uitvoeringen in een film die je ooit zult zien. De actie en het verhaal in deze film zijn gewoon ongelooflijk, en je zult niet teleurgesteld zijn als je hem bekijkt.

The Terminator

The Terminator is weer een geweldige actiefilm die je op Netflix kunt kijken. Het sterren Arnold Schwarzenegger als het titulaire karakter, en hij doet geweldig werk. De wereld is in gevaar door een machine die terug in de tijd is gestuurd om Sarah Connor te vermoorden. De actie in deze film is gewoon fenomenaal.

Top Gun

Top Gun is een geweldige actiefilm die je op Netflix kunt kijken. In de hoofdrol Tom Cruise als Maverick, een toppiloot die wordt gestuurd om te trainen aan de Top Gun-academie. Hij is een risiconemer en houdt zich niet altijd aan de regels. De rit die je maakt met Maverick is gewoon ongelooflijk, en je zult niet teleurgesteld zijn als je deze film bekijkt.

Wanted

Wanted is een geweldige actiefilm die je op Netflix kunt kijken. James McAvoy speelt Wesley, een man die ontdekt dat hij kogels kan buigen. Vervolgens wordt hij gerekruteerd door een geheim genootschap van moordenaars en getraind om de beste te zijn. De actie in deze film is gewoon adembenemend, er zijn scènes waar je op het puntje van je stoel zit. Dit is zeker een aanrader voor fans van actiefilms.

 

Bron: Streamplayers