Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

Een kleuranalyse en een draagbare garderobe

Mijn kleurtype bepalen

Via een tip van een collega ben ik terecht gekomen bij een specialist die mijn kleurtype kan bepalen. Wat is er namelijk aan de hand? Ik koop steeds de verkeerde kleding, waardoor ik nu een garderobe heb die volhangt met kleding die ik niet draag. Door het bepalen van mijn kleurtype zou mijn probleem opgelost zijn. Dus vol verwachting laat ik een kleuranalyse doen om mijn kleurtype te bepalen.

Kleuranalyse zonder spijt

De kleuranalyse heb ik als heel prettig ervaren, omdat de persoonlijke aandacht en het advies dat je krijgt je echt helpt om betere keuzes te maken met kleding. Zoals gezegd kocht ik veel foute kleding, in voornamelijk de verkeerde kleuren waardoor een ik fletse versie van mezelf ben. Door de kleuranalyse kan ik nu veel betere keuzes maken. Qua kleurtype kun je een zomertype, een wintertype, een lentetype of een herfsttype zijn.

Lentetype met alle voordelen

Uit de kleuranalyse blijkt dat ik een lentetype ben. En een lentetype heeft veel voordelen, zo begreep ik. Want, heel veel kleuren blijken een lentetype perfect te staan. Behalve de grauwe kleuren en laat dat nou net de kleuren zijn die ik graag neem. Waarom? Ik denk omdat ik niet wil opvallen. Een lentetype is juist vaak een schuchter. In schril contract eigenlijk met de kleuren die een lentetype kunnen laten stralen.

http://www.style-by-yvs.nl