Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

Vervangen van de permanente make-up machines

Permanente make-up aanbrengen doe je niet zomaar uiteraard. Hiervoor zal je moeten zorgen dat je de geschikte permanente make-up machines in bezit hebt! Maar waar kan je dit eigenlijk bestellen en waar dien je op te letten? 

Als eerste is het belangrijk om een geschikte machine te hebben die lekker in de hand ligt. Deze machines zullen ervoor moeten zorgen dat jouw hand niet te snel vermoeid is waardoor je het werk niet goed kunt uitvoeren. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je met de juiste machines ook strakke lijnen kan zetten. Bekijk maar eens het assortiment van Amavi-pmu.com. Hier vind je diverse permanente make-up machines waaronder de Vertix Nano en Vertix Pico. 

Direct bestellen is snel verder werken 

De machines welke zij in het assortiment hebben zijn allen ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Dit houdt in dat de machines én naalden uitvoerig zijn getest om hier een geschikte keuze uit te maken. Daarnaast vind je in het assortiment ook universele naalden. Doordat ze universeel zijn betekent dit direct dat het ook nog eens op iedere machine past. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat je de verkeerde naalden zult bestellen! Let er overigens wel op dat dit helaas niet geldt bij de Biotek Ingot machine. 

Omdat Amavi-pmu.com zich continu blijft ontwikkelen hebben zij het voor mekaar gekregen dat er binnenkort nieuwe machines aan het assortiment worden toegevoegd. Houdt de website dus goed in de gaten! 

https://amavi-pmu.com/collections/machines