Bokreta
Image default
Hobby en vrije tijd

Kings & Queens Disney Store, ontdek de leukste Disney store van het land

De populariteit van Disney is ongekend en Disney heeft een trouwe fanbase wereldwijd. Ook de officiële Facebookpagina voor Disney Nederland heeft ruim 52 miljoen volgers. Daar vindt u uiteraard de laatste nieuwtjes en weetjes. Zoals films op Disney+, maatschappelijke onderwerpen en leuke acties, tot het laatste nieuws over de attractieparken van Disney.. u leest het op de Facebookpagina van Disney Nederland. Maar weet u ook waar de leukste Disney winkel van Nederland ligt? Die ligt ongetwijfeld in Roermond. Dus, bent u al tijden op zoek naar een speciaal Disney beeld van een figuur uit één van de beroemde Disney films? Of zoekt u een Disney puzzel voor uw kinderen, kleinkinderen of uzelf? The place to be is Roermond. Roermond wordt vanwege het Designer Outlet Center jaarlijks door miljoenen mensen uit binnen- en buitenland bezocht. Een bezoekje aan deze magische Disney en Harry Potter winkel is dus mooi te combineren met een tripje naar deze populaire stad.

De leukste Disney Store van Nederland en Belgie

De winkel in Roermond is tevens eigenaar van een uitgebreide webshop. De webshop sluit ook het meest aan op de officiële webwinkel van Disney Nederland. Ook de Facebookpagina van Kings & Queens Disney store in Roermond wordt wordt druk bezocht. Met name de wekelijkse Facebook ‘live-streams’ zijn erg populair bij Disney-fans uit Nederland. Dus volg Kings & Queens Disney Nederland als je een echte Disney-fan of Potter-head bent.

Disney Nederland store verkoopt de meest populaire merken

The Walt Disney Company lanceerde in 2019 de langverwachte streamingdienst Disney+. Nederland was één van de eerste landen waar Disney+ beschikbaar was, naast de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië. Disney+ biedt een collectie films, tv-series en exclusieve content aan van Pixar, Marvel, Star Wars en Disney. De vraag naar originele Disney cadeaus groeit natuurlijk ook vanwege Disney+. Disney is immers populair bij alle generaties. In de populaire Disney shop in Roermond is een groot assortiment aan Disney artikelen te vinden. Bijvoorbeeld de gewilde beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore. Van het merk Loungefly is er een uitgebreide collectie tassen en portemonnees verkrijgbaar. Maar ook decoratie-artikelen van het merk Widdop & Co en Half Moon Bay zijn volop verkrijgbaar. In de Disney Nederland store in Roermond komt u ook bekende Disney merken tegen zoals Britto, Egan, Danielle Nicole, Disney Showcase, Grand Jester, Disney Enchanting, Karactermania, Francal, Department 56 en Abysse Corp. Bezoekt u de online store van Kings & Queens, dan u ziet zelf hoe groot het assortiment aan Disney-artikelen is.

The place to be voor Disney Nederland is Roermond!

Disney Nederland heeft helaas geen attractiepark, maar wél Disney On Ice. Iedereen heeft wel eens over Disney On Ice gehoord en de Facebookpagina heeft ruim 3 miljoen volgers. Hier worden fans over het laatste nieuws rond de magische shows op de hoogte gehouden. Uiteraard biedt de officiële webpagina van Disney Nederland ook veel nieuws en informatie. Maar wilt u graag online shoppen bij een Disney webwinkel in Nederland, dan is Kings & Queens Disney store echt iets voor u. Een tripje naar de winkel in Roermond is ook echt het overwegen waard. Wilt u meer informatie over Kings & Queens in Roermond? De Disney store ligt aan het stationsplein 1 en vlakbij het station. Parkeren in de omgeving is geen probleem. Surf naar kingsqueens-store.com voor de openingstijden of de Disney collectie van de meest magische winkel van het land.

https://kingsqueens-store.com/disney-store/