Bokreta
Image default
Hobby en vrije tijd

Schilderen is makkelijk met dit geheim!

Heeft u altijd gedroomd om te schilderen? Heeft u al die jaren Bob Ross zien schilderen op televisie maar nooit gedurfd om zelf het penseel op te pakken. Altijd a gedroomd van een echte Basquiat of Titiaan? Wees dan niet langer getreurd want nu kunt u schilderen met nummers! Met deze makkelijke en leuke techniek schildert u gemakkelijk mooie beelden die u en uw familie versteld zullen laten staan. U bent al snel een echte kunstenaar door te beginnen met schilderen met nummers. U wist niet dat u het in zich had en zo hey dat is knap, ik zou het niet kunnen, u hoort al de complimenten van uw gezin en zo heeft u iets leuks en origineels voor boven de bank!

Schilderen met nummers is leuk

Sommigen zullen zeggen, dit is een kleurplaat voor volwassenen maar dat is zeker niet het geval. U schildert namelijk op canvas, zoals de echte kunstenaars dat ook doen. Het resultaat mag er ook wezen want u ziet, als het goed is, de nummers helemaal niet meer staan en wat u uiteindelijk over heeft is een verschrikkelijk mooi kunstwerkje van uzelf. Je zou het doek als het goed is niet moeten kunnen onderscheiden van een echte Sol Lewitt of een Cy Twombly, dat garanderen wij, als het goed is. Schilderen met nummers is ontspannend en leuk en u maakt er een mooi kunstwerk mee.

Makkelijk en leuk

Schilderen op nummer op canvas is leuk en makkelijk en schilderen is een mooie hobby en bezigheid die bovendien zeer rustgevend is. Schilderen met nummers is een leuke bezigheid en wie weet wordt u er nog succesvol mee? Als u uw best doet, vinden wij uw schilderijen misschien op een dag bij Sotheby’s! U heeft talent, tijd om het te ontplooien met schilderen met nummers.