Uw vaarbewijs halen bij de zeilschool van Flevoland

Bokreta

De reden voor een vaarbewijs halen kan voor iedereen weer anders zijn. De een gaat graag varen op het Gardameer, terwijl de ander liever dichtbij huis blijft en de Nederlandse wateren gaat verkennen. Wat uw motivatie ook is, in beide gevallen doet het u goed om lessen te volgen bij de grootste zeilschool en bootverhuur van Flevoland. De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur is gelegen aan het brede deel van Veluwemeer en Wolderwijd en beschikt over een moderne en gevarieerde vloot.

 

Flexibele zeillessen tijdens een vaarbewijs behalen

De flexibele zeillessen die worden gegeven bij De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur maken het varen leuk en leerzaam. U krijgt les van CWO erkende instructeurs en u kunt (Klein) Vaarbewijs 1 en 2 halen. De lessen worden gegeven in de vorm van een Dagcursus Vaarbewijs 1 in 1 dag, door het volgen van privélessen; en een Avondcursus voor Vaarbewijs 2.

 

Wanneer moet u in het bezit zijn van een vaarbewijs?

Gaat u varen met een motorboot of waterscooter die sneller dan 20 km/uur kan varen of met een boot met een lengte tussen 15 en 25 meter, dan is een vaarbewijs behalen verplicht. Het boeken van de cursus kunt u eenvoudig online doen. Voor vragen kunt u vooraf contact opnemen per mail of door te bellen naar De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur.