Bokreta
Image default
Dienstverlening

Ontvang onafhankelijk, transparant dakadvies van De Dakmakers

Wilt u advies krijgen over uw platte dak maar weet u niet zo goed waar u gedegen advies kunt krijgen? Bent u bang dat wanneer u contact opneemt met een dakdekkersbedrijf dat het advies wellicht niet helemaal eerlijk en onafhankelijk zal zijn? Wij kunnen u van harte dakdekkersbedrijf De Dakmakers aanbevelen. Het dakadvies dat zij geven is absoluut onafhankelijk en transparant. Het gaat er De Dakmakers namelijk om om mensen echt goed te helpen, niet om meteen een dienst te kunnen verkopen.

Naast het onafhankelijke en transparante advies van De Dakmakers is hun advies ook nog eens zeer professioneel, hoogwaardig en oplossingsgericht. Dakdekkersbedrijf De Dakmakers is opgericht in 1984. Dat maakt dat De Dakmakers al bijna 40 jaar in het vak zitten. Tel daar een zeer gedreven en trouw team bij op en u kunt er van uitgaan dat u hier het beste advies ontvangt. Niet alleen de jarenlange ervaring en de gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat het advies van De Dakmakers echt optimaal is, ook het plezier dat ze er in hebben om de klant hun kennis te vertellen. Zoals De Dakmakers zelf zeggen: zulke mooie, goede en jarenlang opgebouwde kennis houd je toch niet alleen voor jezelf? Een afspraak inplannen met De Dakmakers kan via de website dakmakers.nl of telefonisch via 085 022 0680.

Gewone dakreparatie of spoedreparatie

Heeft u een dakdekkersbedrijf met ervaring nodig voor een dakreparatie in Amsterdam? Ook daarvoor kunt u De Dakmakers inschakelen. Niet alleen overdag maar ook in de nachten, weekenden en vakanties kunt u De Dakmakers inschakelen voor een dakreparatie. In veel gevallen kan een reparatie gewoon overdag uitgevoerd worden, tijdens de normale werkuren. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er met spoed iets gerepareerd moet worden aan een dak. De Dakmakers bieden dan ook de 24/7 (spoed) service aan. Want het is wel zo fijn dat wanneer er onverhoopt een boom op uw dak is gevallen, de bliksem is ingeslagen, het dak fiks beschadigd is geraakt wegens hevige regenval of het dak stormschade heeft opgelopen u gewoon iemand kan bellen die zo snel mogelijk naar u toe komt en de schade herstelt.

https://www.dakmakers.nl/