Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

Niuewe Vacature zoeken in Apeldoorn

 

Op zoek naar werk in Apeldoorn? Ben je handig met je handen en hou je van de omgang met mensen? Denk dan aan werken in een schoonheidssalon in Apeldoorn. Vanwege vertrek van een collega en aankomend zwangerschapsverlof van een andere collega zitten we met onze handen in het haar. Wij zij dringen op zoek naar diverse schoonheidsspecialisten. Onze schoonheidssalon in Apeldoorn is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken.

Kom jij ons team versterken?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in schoonheidsbehandelingen ?Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde handen kunt krijgen? Wil je mensen advies geven over de verzorging van fe huis en andere mensen daarover tips geven? Dan is werken als schoonheidsspecialisten iets voor je. Je hebt een relevante vakopleiding afgerond en kunt  verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Schrijf je brief en versterk ons team

Wij zijn een grote schoonheidssalon in Apeldoorn en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. We hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en geen dag is hetzelfde. Klanten zijn er te spreken over schoonheidssalon in Apeldoorn en geven ons altijd een hoge waardering. We behandelen klanten en personeel met vriendelijkheid en respect. Als je komt werken bij de schoonheidssalon in Apeldoorn is geen dag hetzelfde. Je werkt in een groot team met mensen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier en hebben we een actieve personeelsverening. Onze schoonheidssalon in Apeldoorn en is op zoek naar jou. Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet mogen wij jou zo verwelkomen binnen ons team bij de schoonheidssalon in Apeldoorn?