Bokreta
Image default
Electronica en Computers

Wanneer moet ik kiezen voor Microsoft 365 Business Premium?

Maak je op dit moment gebruik van het Microsoft 365 abonnement? De kans bestaat dat je een tijd terug een abonnement hebt afgesloten die op dat moment prima paste. Misschien ben je in de tussentijd gegroeid of zijn je behoeften veranderd. Het is daarom altijd goed om rond te kijken welke abonnementen aangeboden worden. Wie weet is er een betere match beschikbaar. 

Heb je minder dan 300 medewerkers in dienst en wil je jouw bedrijf beter online beveiligen? Dan is Microsoft 365 Business Premium iets voor jou. In dit artikel vertellen we je wat het softwarepakket inhoudt, wat de voordelen zijn en aan welke randvoorwaarden je moet voldoen. 

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 biedt verschillende abonnementen aan. Ieder abonnement heeft voordelen afhankelijk van de bedrijfsgrootte en de bedrijf wensen en -behoeften. Zo is Microsoft 365 Business Premium voor kleine tot middelgrote bedrijven tot 300 medewerkers. Bij dit abonnement maak je gebruik van de verschillende apps gericht op een hogere productiviteit en betere services. De meeste bedrijven kiezen voor Microsoft 365 Business Premium omdat het abonnement bekend staat om zijn uitgebreide beheerders- en beveiligingsfuncties. 

Heb je een kleiner bedrijf? Dan is Microsoft 365 Business Standaard interessant. Heeft jouw bedrijf meer dan 300 medewerkers en gebruikers? Dan verklein je ieder risico met Microsoft 365 Business Enterprise. 

Maak gebruik van de Microsoft 365 Business Premium voordelen

Veel bedrijven gingen je al voor door te kiezen voor Microsoft 365 Business Premium. En met goede reden. 

 

Zo maak je gebruik van voordelen als:

  • De vele apps bieden mogelijkheid om intern en extern beter samen te werken 

  • Beveiliging bam bedrijfsdocumenten en -gegevens

  • Beschermd tegen ransomware aanvallen en phishing 

  • Versleutel gevoelige informatie in berichten en mailings

  • Voorzie alle devices van een optimale beveiliging

Randvoorwaarden voor een soepele overstap

Ben je al overtuigd van de voordelen? Dan is het nog even checken of je bedrijf voldoet aan de randvoorwaarden om de overstap te maken. Dit zijn zaken waar je van te voren goed over na moet denken. Ontbreekt één of meerdere onderdelen? Raadpleeg dan een expert wat je het beste kunt doen om toch aan de slag te gaan met Microsoft 365 Business Premium.

 

Microsoft 365 Business Premium randvoorwaarden:

  • Maak inzichtelijk hoeveel gebruikers gebruik moeten maken van de software. Dit is belangrijk omdat Microsoft 365 Business Premium voor bedrijven is met maximaal 300 gebruikers. Heb je ambitie om als bedrijf te groeien? Neem dit dan ook zeker in de cijfers mee. 

  • Alle PC’s, laptops, tablets en smartphones hebben minimaal Windows 10 Pro of 11.

  • Microsoft 365 Business Premium kun je combineren met Azure, Dynamics 365 en Microsoft 365.

 

Kijk intern naar wat je doelstellingen zijn en welke ondersteuning je zoekt in software. Twijfel je nog? Raadpleeg een expert om gebruik te maken van passende software.

 

https://www.cumulusit.nl/microsoft-365/microsoft-365-business-premium/