Bokreta
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op bij de aanschaf van een headset?

Waar let je op bij de aanschaf van een headset?

Bij het kopen van een headset zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten. Het belangrijkste is voor de meeste of hij wel of niet draadloos is. Draadloos betekent vaak dat je een accu moet opladen en dat kan ook als een beperkingen worden gezien. Bedraad heeft weer als nadeel dat de kabel lang genoeg moet zijn, maar je kunt dan wel non-stop doorgaan. Dit is super handig, want je kan een game niet onderbreken voor een lege accu. Dat geldt eveneens voor een telefonisch gesprek, dat kun je namelijk ook niet zomaar afkappen.

De betaalbare Corsair HS80 PC headset

De corsair hs80 is een betaalbare headset voor de PC. Je kunt er namelijk prima mee vergaderen via een zoom meeting bijvoorbeeld. Echter is hij ook goed geschikt voor het gamen wat steeds meer mensen doen. Dit gebeurt vaak online en daarbij communiceer je juist door te praten via de microfoon. Daarnaast is het ook nog eens een relatief lichte headset. Dit zorgt ervoor dat hij niet zo klemt. Maar ook ervaar je dat je er een draagt doordat hij zo licht qua gewicht is.

Award Winner Steelseries Arctis 3 headset

Wanneer je net wat meer te besteden hebt is de arctis 3 echt wel een aanrader. Dit is een headset die al meerdere awards heeft weten binnen te slepen. Het mag dan wel een model van een paar jaar geleden zijn, maar dat wil niets over de kwaliteit zeggen. Nog steeds komt hij met regelmaat in de top 10 terecht bij diverse gaming websites. Gek is dat niet, want het is een prachtig geluid. Het unieke aan het geluid is dat hij voorzien is van zogenoemde akoestische kamers. Dit klinkt door en dat verschil merk je echt direct! Bovendien kun je hem op meerdere computers, laptops en gameconsoles aansluiten.