Bokreta
Image default
Electronica en Computers

Wat is Microsoft Visio precies?

vMicrosoft Visio kan worden beschreven als een app van Microsoft. Het werd gelanceerd in 1992, en voor het laatst bijgewerkt in het jaar 2019. Visio wordt meestal gebruikt in bedrijven om diagrammen te ontwerpen, zoals een Diagram of Flow Diagram evenals een Business Process Model, en vele andere opties voor diagrammen. In Microsoft Visio is een breed assortiment van symbolen, vormen en lijnen die kunnen worden gebruikt om duidelijk getekende diagrammen te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Visio u kan bieden? Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

Veel opties en veel mogelijkheden

Met Microsoft Visio kunt u uw gedachten, processen of acties in één oogopslag visualiseren. Stel dat u het proces in uw team wilt onderzoeken en doornemen. U wilt precies weten wat de stappen in uw procedure zijn, en eventuele problemen en verbeterpunten identificeren. Met Microsoft Visio kunt u met behulp van de onderdelen van Visio een diagram tekenen om het proces zo duidelijk mogelijk te illustreren.

In Microsoft Visio is het maken van diagrammen zeer complex. U kunt eenvoudige en toch ingewikkelde diagrammen ontwerpen. Het hele proces is gebaseerd op wat uw doelen en specificaties zijn. De verscheidenheid aan diagrammen die u kunt maken is bijna eindeloos, omdat u kunt kiezen uit honderden verschillende sjablonen en stroomdiagrammen, tijdlijnen of plattegronden.
Tip: probeer ook eens office 2021.

Het gemak van zien

Omdat Visio een vertrouwd “Office-achtig” uiterlijk heeft, is het een koud kunstje om door de grafische interface te navigeren. Omdat Visio wordt geleverd met Microsoft Office, kunt u uw diagrammen vrij gemakkelijk aanpassen in Microsoft Excel, Microsoft Access en Microsoft Sharepoint. Zo kunt u moeiteloos uw diagram aan uw team laten zien en het vervolgens naar wens presenteren en aanpassen.

Koop Microsoft Visio nu goedkoop

Als u Microsoft Visio 2021 wilt gebruiken binnen uw bedrijf moet u eerst de software aanschaffen. Heeft u zich gerealiseerd dat u ook gebruikte softwarelicenties kunt kopen in plaats van gloednieuwe licenties? Ze werken hetzelfde als gloednieuwe, maar zijn goedkoper! U kunt wel 50% besparen op de kosten van uw programmalicenties. Is Microsoft Visio gratis? Microsoft Visio is een premium software met meerdere abonnementsopties. Als u de bovenstaande stappen volgt, kunt u gratis een proefversie downloaden van Microsoft Evaluation Center. Microsoft Evaluatiecentrum.

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-visio-professional-2021/