Bokreta
Image default
Onderwijs

Bij The Square Mile werkt een hecht team van experts.

Samen staan zij garant voor (zoals ze het zelf formuleren): “ (…) een taalinstituut voor en door vakmensen”. De zakelijke taalcursussen zijn van een hoog niveau en kunnen aan branche-specifieke behoeften en wensen worden aangepast. De opleiders hebben ervaring in onder meer de financiële sector, de industrie, ICT & telecom. We stellen een paar taaltrainers aan u voor die al jaren aan The Square Mile verbonden zijn.

Jason Price is ICT professional in hart en nieren. Hij kwam in 1996 naar Nederland toe. Price heeft een echte talenknobbel; naast Engels spreekt hij Frans, Spaans, Nederlands en Portugees. Een taaltraining Engels door Jason Price vindt plaats in een vertrouwde, ontspannen sfeer waarbij het niet erg is om fouten te maken.Maaike de winter is docent Nederlands. Zij heeft inmiddels 30 jaar ervaring. De trainingen die zij verzorgt, zijn praktijkgericht. Binnen haar opleidingen is veel aandacht voor de Nederlandse cultuur. Zo leren cursisten wat gebruikelijk is om te zeggen en wat niet in ons kleine landje. Maaike is zowel thuis in de financiële als in de juridische wereld.

Victor Cartagena geeft les in Engels, Frans en Spaans. Hij is geboren in Honduras en woont alweer zo’n 12 jaar in Nederland. Cartagena heeft een passie voor talen, voor mensen én voor culturen. Hij heeft zowel ervaring met cursisten van overheidsinstellingen als met deelnemers uit het bedrijfsleven.

Lianne Baaij kent China en ze is bekend met de Chinese manieren van denken en doen. Zij kan u en uw mensen goed, zakelijk Chinees leren spreken. Een workshop Chinese cultuur kunt u ook volgen bij Lianne. Ze heeft de studie sinologie afgerond en ze is beëdigd tolk-vertaler Mandarijn.Als het om de Duitse of Franse taal gaat, is Albert van der Loo een professional. Hij beleeft veel plezier aan het geven van taaltrainingen aan mensen die werkzaam zijn in culturele en commerciële segmenten. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Voor een impressie van al die andere sympathieke taaltrainers verwijzen we naar www.thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl/