Bokreta
Image default
Electronica en Computers

Webcamcovers bedrukken? Webcamcovers.nl heeft een ruim aanbod aan covers

Een webcamcover bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. Op webcamcovers.nl vindt u dan ook een ruim aanbod aan diverse soorten covers, voor zowel de MacBook als bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Een webcamcover is niet weg te denken bij aanschaf van een nieuwe laptop of natuurlijk uw huidige laptop. ‘’Waarom?’’ Steeds vaker komt het voor dat hackers toegang krijgen tot uw computer en webcam. Dit is uiteraard geen pretje. Webcamcovers.nl wilt dit probleem zo goed mogelijk voorkomen door middel van deugdelijke covers te verkopen.

Onze webcamcovers en hoe te bedrukken

Zoals boven genoemd heeft webcamcovers.nl een ruime collectie aan webcamcovers. Ieder kent zijn unieke kenmerken op het gebied van materiaal, diktes en kleur. Tevens kan haast ieder cover op elk platform. Dat scheelt een hoop speurwerk! Zo beschikken wij over plastic covers die geschikt zijn voor alle laptops en tablets (plus de MacBook). Het makkelijke van zo’n cover is: u hoeft alleen het klepje te verschuiven en het resultaat is er. Hackers kunnen nu niet meer via uw webcam met u meekijken. Bovendien is het bedrukken van zo’n webcamcover helemaal niet zo lastig. Door middel van een 3M plakstrip is het een eitje om de cover aan te brengen op uw laptop of tablet. Het fijne is ook dat de cover net zo eenvoudig eraf gaat. U hoeft niet bang te zijn voor eventuele restjes of beschadigingen, want die zullen er – gegarandeerd – niet zijn! 

Hackers

Tegenwoordig leest u vaker in het nieuws terug dat er hackers zijn die toegang krijgen tot uw webcam. Dit is – begrijpelijk – geen pretje. Sterker nog, het is vrij schrikwekkend. Ik hoor u al hardop denken: ‘’Maar hoe krijgt zo’n hacker dan zó gemakkelijk toegang tot mijn webcam?’’. Wij leggen het voor u uit.

Er bestaat een zogenaamde ‘’malware’’. Malware kunt u krijgen door bijvoorbeeld het openen van een ongewenst bestand in een mail of een vreemde advertentie waar u zojuist op heeft geklikt met uw cursor. Daarnaast is er nóg een manier. Er zijn een hoop mensen die niet hun router wachtwoord veranderen (lees: dit wachtwoord is vaak identiek met een andere router). Hierdoor is het een stuk makkelijker geworden voor de hacker om in te breken op uw computer. Oeps…

Bescherm uw privacy

Als u uw privacy wilt beschermen, raden wij u zeker aan om een webcamcover aan te schaffen. Het is tevens mogelijk om voor een bundel te kiezen. Als u kiest voor een bundel, krijgt u namelijk een flinke korting! Zo heeft u altijd wel een voorraadje liggen óf u kunt ze aan uw vrienden-/familie geven.