Bokreta
Image default
Zorg

Eenvoudig overstappen zorgverzekeraar

Twijfelt u of overstappen van zorgverzekeraar wel een goede keuze is voor u? De eisen waaraan een zorgverzekering moet voldoen, kunnen per persoon verschillen. Het is daarom goed om voor uzelf op een rijtje te zetten wat u belangrijk vindt. Is dit de hoogte van de premie, de mogelijkheden voor een aanvullende verzekering, de jaarlijkse dekking van de tandartsverzekering, of misschien de service die geboden wordt? Als dit duidelijk is, dan is het makkelijker om opties weg te strepen, zodat de juiste zorgverzekering overblijft. Overstappen van zorgverzekeraar is vaak eenvoudig en in de meeste gevallen zegt uw nieuwe zorgverzekeraar uw huidige zorgverzekering op.

Kiezen voor regionale zorgverzekeraar Salland

Naast landelijke zorgverzekeraars zijn er ook verzekeraars voor specifieke regio’s. Zo is Salland er speciaal voor mensen die in Overijssel of Gelderland wonen. Het voordeel hiervan is dat we dichter bij onze verzekerden staan. Met een zorgverzekering van Salland kunt u overal in Nederland terecht voor zorg. Maar juist in onze eigen regio zijn we actief en altijd op de hoogte van de zorg die aangeboden wordt. We kennen veel zorgaanbieders, doordat we hiermee zelf in gesprek gaan. Dit maakt dat we u kunnen helpen met het vinden van een geschikte zorgaanbieder in de buurt.

Orthodontie verzekering

Zoals u mag verwachten van een zorgverzekeraar, biedt Salland naast een goede basisverzekering ook aanvullende- en tandartsverzekeringen. Het afsluiten van een losse tandartsverzekering is voor kinderen jonger dan 18 niet nodig. Zij zijn automatisch verzekerd voor tandartskosten via de basisverzekering. Heeft uw kind een beugel nodig, dan is wel een tandartsverzekering nodig om de kosten voor de orthodontist te dekken. U hoeft alleen voor uzelf een tandartsverkering af te sluiten en uw kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. Uw tandartsverzekering is dan ook direct een orthodontie verzekering. Dit geldt echter niet als u ouder bent dan 18. Orthodontie kosten worden dan alleen vergoed in zeer bijzondere gevallen.

https://www.salland.nl