Bokreta
Image default
Zorg

Wasbaar maandverband thuis ontvangen

Bij Kaatje Katoen kan je online kiezen voor wasbaar maandverband en wasbare luiers die bij jou passen. Indien je vragen hebt, kan je voordat je de bestelling plaatst contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers helpen je graag verder zodat je de keuze kunt maken voor het product dat bij je past. Dit geldt uiteraard voor alle producten die je in de webshop van dit bedrijf kunt bestellen. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 150,- bedragen € 4,95 per bestelling. Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in Wageningen en dan vervallen deze kosten. Boven de € 150,- worden de bestellingen gratis verzonden en ontvang je hetgeen je hebt besteld snel thuis. Dit bedrijf verzendt hun wasbare luiers en wasbaar maandverband wereldwijd. Bij verzending buiten Nederland kan je de bestelling e-mailen naar het e-emailadres van de klantenservice en krijg je te horen wat de verzendkosten bedragen.

Ruilen en retourneren van de producten

Bij dit bedrijf is het mogelijk om zowel het wasbaar maandverband als de wasbare luiers en andere producten te retourneren. Het is wel van groot belang dat deze producten ongebruikt en ongewassen zijn. Wil je een menstruatiecup terugsturen? Dan mag de verzegeling van het product niet verbroken zijn. Het is bij dit bedrijf mogelijk om binnen 90 dagen de aankoop te retourneren. Hierna heb je nog eens veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Het is wel van belang dat je het online retourformulier invult en meestuurt met de zending. Het bedrag wordt na ontvangst binnen veertien dagen teruggestort.

Stel al je vragen bij de klantenservice

Kaatje Katoen beschikt over een klantenservice waar je altijd terecht kunt met vragen over wasbaar maandverband en alle andere producten die zij leveren. Ook op het moment dat je niet tevreden bent over je aankoop neem je contact op met de klantservice. Dit bedrijf zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de geboden oplossing.