Bokreta
Image default
Zorg

Last van de boktor in je huis in Hilversum?

Voor de bestrijding van de boktor in omgeving Hilversum kun je de bestrijdingsdienst langs laten komen. Zelf kun je niet beginnen aan dit probleem omdat de boktor het hout in je woning aantast. Dit is omdat je nooit zelf in het hout kunt gaan kijken wat de daadwerkelijke schade is. Vaak is deze al groter dan je misschien zult verwachten. Huur daarom een expert in uit Hilversum die de bestrijding van de boktor aangaat. Doe dit ook zo snel mogelijk om nog meer schade en kosten te vermijden.

Wat is een boktor?

Een boktor is een soort kever, langwerpig en met sprieterige poten. Vaak hebben ze mooie kleurtjes of zijn ze een beetje bruinig. Een volwassen boktor eet boomsappen, nectar en/of stuifmeel. Maar een larve van een boktor eet hout, en dus ook het hout in je woning. Omdat een larve eigenlijk altijd honger heeft zal deze constant doorgaan met eten. Doordat er gangetjes in het hout ontstaan wordt het hout minder sterk en kan het afbreken. Dit moet je dus zeker niet hebben bij een draagbalk in je huis. Een boktorplaag in je woning in omgeving Hilversum kan dus grote schade aanrichten. Schakel dus altijd een expert in op het gebied van boktorbestrijding.

Niet alleen in Hilversum bereikbaar voor spoedgevallen

Of je nou in Hilversum woont of ergens anders in Nederland en je merkt dat er boktorren in je huis zitten, je kunt altijd bellen. De boktorbestrijder is zelfs 24/7 beschikbaar in een groot deel van Nederland. Gevestigd in omgeving Hilversum zullen ze snel naar je toe komen en dat zonder voorrijkosten! Je wilt namelijk snel en goed geholpen worden voordat je huis dusdanig beschadigd is dat de kosten echt heel erg hoog oplopen. De larven van de boktor moeten zo snel mogelijk uitgeroeid worden en het hout hersteld.