Bokreta
Image default
Zorg

Woonconcept voor 55-plussers bij zorginstellingen in Groningen

Naarmate we ouder worden, komt er soms een realisatie dat onze huidige woning niet meer voldoet aan onze wooneisen. Vaak hebben we de woning in een andere periode van ons leven gekocht. De kinderen zijn uitgevlogen en u woont nog altijd in die grote woning. De ruimte heeft u niet meer nodig, en soms is het toch wel vervelend om constant trappen te moeten lopen. Ook het schoonhouden van de woning kost veel tijd en energie die u liever wilt besteden aan de leuke dingen van het leven. De Leyhoeve, één van de zorginstellingen in Groningen, heeft een woonconcept voor 55-plussers ontwikkeld waar u zich als een vis in het water zult voelen. Als u op zoek bent naar zorginstellingen in bijvoorbeeld Groningen, is dit zeker een aanrader.

Wonen in een appartement

De Leyhoeve, één van de zorginstellingen in Groningen en Tilburg, heeft binnen Nederland twee locaties aan de rand van de stad waar per locatie ruim 200 appartementen beschikbaar zijn. De woonlandschappen van de Leyhoeve zijn op zo’n danige manier ingericht, dat u diverse voorzieningen binnen handbereik heeft. Ze hebben diverse horecagelegenheden, een fitness en wellness, een zwembad en er is altijd wat te doen. Er zijn diverse clubjes en activiteiten waardoor iedereen zich daar als een vis in het water kan voelen. Of u nu actief bent of er een wat rustigere levensstijl heeft. Bij beide locaties is er voor ieder wat wils. Het wonen in een appartement zal u meer tijd en ruimte bieden om te genieten van al het andere dat beschikbaar is.

Toekomstbestendig wonen

Het wonen in een appartement zal wellicht even wennen zijn, maar u zal hier nooit spijt van hebben. Door de unieke locatie van deze woonlandschappen, kunt u heerlijk genieten van de natuur in de nabije omgeving. Naarmate u ouder wordt, zou het zomaar kunnen gebeuren dat u meer zorg nodig heeft. Het wonen in de woongemeenschappen van de Leyhoeve is toekomstbestendig wonen. U heeft namelijk de mogelijkheid tot extra zorg bij de hand. Dit kan zijn in de vorm van dagbesteding, zorg voor herstel maar ook permanente zorg. Het hoeft u aan niets te ontbreken.

https://www.leyhoeve.nl/